Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Dowiedz się więcej.
Zaloguj się
?

Zamieszkaj
Zdecydowałeś(aś) się zamieszkać na Pustkowiach Winków? Świetnie!
?
Zamieszkaj
Zdecydowałeś(aś) się zamieszkać na Pustkowiach Winków? Świetnie!

Guten Abend

Dnia 15 maja 61 roku Po Bombach o 21:54 Friedrich von Baden rozpoczął dyskusję pisząc:
Guten Abend!
Jestem Friedrich von Baden, pochodzę z Cesarstwa Niemieckiego, ulokowanego na Vaarlandzie. Przybywam w celach pokojowych. :)
0 0

Odpowiedzi (5)

Na dół Strona 1 z 1
Dnia 16 maja 61 roku Po Bombach o 17:59 Pan Talerz odpowiedział :
Hail Hile!
Jeżeli chodzi o te Wasze cele pokojowe, to my tutaj na Orientyce to jesteśmy jednak nieco sceptyczni. Mam nadzieję, że herr Friedrich nie chce nam zaproponować żadnych obrazów zdolnego malarza akwarelisty?
1 1
Dnia 17 maja 61 roku Po Bombach o 20:17 Friedrich von Baden odpowiedział :
Nie martw się, nie planuję pokazywać żadnych dzieł sztuki. Tutaj liczą się tylko kapsle. Dlatego jedynie kilka sztuk tej waluty wwiozłem na teren Pustowi
1 1
Dnia 19 maja 61 roku Po Bombach o 20:29 Pan Talerz odpowiedział :
A więc herr Baden na Pustkowiach w interesach? Co interesuje ekscelencję? Brudne bomby atomowe, prochy, wóda czy niewolnicy do budowy autobahnów w Cesarstwie?
0 0
Dnia 19 lipca 61 roku Po Bombach o 3:45 Herr Juarez odpowiedział :
Ekscelencja chyba się sam obsłużył i czmychnął do swojego Vaterlandu. Nie wiem czy ktokolwiek zauważył, ale po jego zniknięciu ubyło kilka maszyn w jednym z dystryktów Techrzeszy.
0 0
Dnia 22 lipca 61 roku Po Bombach o 18:34 Pan Talerz odpowiedział :
Wcale bym się nie zdziwił, gdyby te złomy się rozpadły z powodu braku konserwacji przez ostatnie kilka lat.
0 0
Strona 1 z 1 Do góry
Copyrights © 2006 - 2025; Pustkowia Winków
Zbudowane przez Antona Sokołowa pod czujnym okiem Otto von Tellera